Bemutatkozás

Az idős emberek három alapvető problémával szembesülnek a mindennapokban: a magányossággal, az egészségügyi problémáik miatt tartós gondozásra szorulnak, valamint kiszolgáltatottságuk miatt a bűncselekmények célpontjaivá válnak, hiszen könnyebb célpontok, mint egy fiatalabb személy. Az új RLI vészjelző eszközök segíthetnek azoknak a szülőknek is, akik még nem adnának okos telefont gyermeküknek, azonban mindig el szeretnék érni gyermeküket. Az eszközök mellett baj esetén S.O.S. jelentést küld, aktív diszpécserünknek (partner cégnek), aki azonnal, vagy perceken belül felveszi a kapcsolatot a szülőkkel vagy a megjelölt személyekkel, vagy ha e szolgáltatást nem kérnék, akkor SMS formájában jelzést ad a megjelölt személyeknek, szülőknek vészhelyzetben. Szolgáltatásnál nagyobb baj esetében a mentőszolgálattal, rendőrséggel is felvehetjük a kapcsolatot, amennyiben erre felhatalmaz az RLI watch és az RLI vészjelző eszköz használója, ez a szolgáltatás pluszban igényelhető az RLI eszközök mellé (diszpécserszolgáltatás). Ezen felül GPS funkciójának köszönhetően maximum akár 5 méteres pontossággal beazonosítható a gyermek, idős személy, vagy akár egy tini fiatalkorú személy honléte is, aki a veszélyes északában tartózkodik, ez végett nyugodtan tud otthon pihenni, és nyomon lehet követni bárkit, aki használja az RLI vészjelző eszközöket. Vannak olyan személyek is, akik védettségre szorulnak, hiszen volt már szív,-érrendszeri problémájuk (akár szívroham és stb). Cégünk minden személy részére ajánlja a készüléket 5 éves kor felett, hiszen az élet a legfontosabb érték!

SZÁMUNKRA AZ ÖN BIZTONSÁGA A LEGFONTOSABBNAK MONDHATÓ!

Miben tudunk akár lehetőséget adni Önnek és családjának nagyobb problémák, akár tragédiák elkerülésének érdekében:

  • Segíteni a nap akár 24 órájában tartó GPS nyomkövetéssel.
  • Segíteni a nap akár 24 órájában tartó tanácsadással, amennyiben nem érti, hogy az eszköz hogyan működik (üzlethelyiségünkben, az erre képzett megbízottnál vagy aktív szolgáltatásnál, hívja a díszpécser partner munkatársat).
  • Segíteni a nap akár 24 órájában tartó készenléttel (amennyiben az eszköz aktív és az akkumulátor fel van töltve és e szolgáltatás meg van igényelve a partner cégnél.)
  • Segíteni, hogy minden időben pillanatok alatt létrejöjjön a kapcsolat a segítséget igénylő, és a segítséget nyújtó közvetlen segítővel (SMS), a minél hatékonyabb segítségadás miatt, ami akár nagyobb lehetőséget tudhat biztosítani.
  • Az eszköz egy online felülettel bármikor beazonosítható, hiszen egy felhasználó név és jelszóval egyből látható, hogy az eszköz hol tartózkodik (típus, termékfüggő).

Meg szeretné nézni, hogy a gyermeke valóban az iskolában tartózkodik? Akkor lépjen fel az online felületre, vagy ha aktív a szolgáltatása, azaz megrendelte, akkor keresse fel a diszpécserszolgáltató partner céget.

Meg szeretné nézni, hogy a barátnője vagy barátja, felesége vagy férje valóban ott tartózkodik, ahova ígérte magát? Akkor lépjen fel az online felületre, vagy ha aktív a szolgáltatása, azaz megrendelte, akkor keresse fel a diszpécserszolgáltató partner céget.

Meg szeretné nézni, hogy a fiatal gyermeke, hol tartózkodik az éjszakában (szórakozóhelyen), ott ahol ígérte? Akkor lépjen fel az online felületre, vagy ha aktív a szolgáltatása, azaz megrendelte, akkor keresse fel a diszpécserszolgáltató partner céget és győződjön meg róla.

Meg szeretné nézni, hogy idős szerette, hol tartózkodik, hiszen aggódik érte? Akkor lépjen fel az online felületre, vagy ha aktív a szolgáltatása, azaz megrendelte, akkor keresse fel a diszpécserszolgáltató partner céget.

Tájékoztatjuk az eszköz használóit, hogy az eladó cég nem vállal semmilyen fellelőséget, az eszközök után, amit ajánl és értékesít partner üzletben vagy weboldalán, hiszen sok olyan egyéb ok, okozat befolyásolhatja az eszköz normális működését, ami utólag nem bizonyítható, ez végett az eszközt, minden személy saját felelősségre használja. Cégünk a partner cég diszpécser szolgáltatása után sem tud semmilyen felelősséget vállalni, hiszen azt más gazdasági társaság végzi és nem cégünkkel köti a szolgáltatás szerződést, hanem a diszpécseres partner céggel.  A tájékoztatás nem teljeskörű.

 

Szeretne többet megtudni?