Küldetésünk

CÉGÜNK FŐ KÜLDETÉSE, AZ RLI PREMIUM VÉSZJELZŐ ESZKÖZÖKKEL:

Sajnálatos módon, a mai világunk, a mai Európánk nem nevezhető biztonságos résznek a Föld bolygón, hiszen terrorcselekmények, erőszakok sokszínűsége, mindennapos cselekményekké váltak, ha fellapozzuk a friss híreket. Bármikor lehetünk mi is, vagy szeretteink veszélyben, és nem csak egészségügyi veszélyről beszélünk itt, példaként megemlítve egy gyors lefolyású szívinfarktust, aminek természetesen lehetnek előjelei, amire érdemes oda figyelni. Hanem a mai éjszakai élet sem elhanyagolható biztonság terén, talán legbarátságtalanabb egy fiatal lány szemszögéből, hiszen sok ,,beteg” férfi személy van az éjszakában, akik arra várnak, hogy mikor tudnak lecsapni ,,áldozatukra”, és ezzel kielégíteni beteges vágyaikat, legyen az akár szexuális vágy!

De, sajnos a mai fiatal férfiak is veszélyben lehetnek az olyan dizájn drogok hatásaitól, amik kiszámíthatatlan cselekményeket okozhatnak, hiszen semmilyen klinikai tesztek nem igazolják a dizájn olcsóbb drogok pozitív vagy negatív hatását! Sok szülő állítja azt, hogy az Ő gyermeke nem olyan nevelést kapott, hogy a törvénnyel szembe menjen, de sajnos nem kell ahhoz nevelés, ha a sértett, azaz gyermekünk, jóhiszemű és naív. Idegen személytől csak egyszer fogad el egy ,,baráti” italt, amiben nem lehet tudni milyen ,,party drog” van belekeverve egy megtervezett, hátsó szándék miatt, vagy akár gyermekünk egy rossz baráti társaság tagja lett, ahol a drogok használata alapszabály.

Vegyünk szemre egy kis gyermeket, aki még nem tudja, hogy milyen a ,,való világ” és csak játszik a játszótéren (iskola, óvoda, lakótelep és stb.), úgy érezve, hogy akár biztonságban van, sajnos a szülők ezt tudják, hogy ez nem mindig van így, az ,,ördög soha sem alszik”! Vegyünk sajnos borzasztó példákat eltűnt gyermekekről, molesztált gyermekekről, és még sorolhatnánk általánosítva a tragédiákat. Gyermekek ellen elkövetett bűncselekmények tárhelye sem nevezhető elenyészőnek. Legyünk őszinték egymáshoz, ha gyermekünket, unokánkat valaki bármilyen módon veszélybe sodorná, vagy egy idegen személy kihasználná a fiatalságát, naivságát (akár szexuálisan), minden normális szülőben vagy nagyszülőben megjelenne a lelkiismeret, miért nem tudtam ott lenni, miért nem tudtam segíteni, és hiába marasztalná el az elkövetőt a Bíróság, ha egyáltalán megtalálná a Rendőrség az elkövetőt, a lelki sebek nem gyógyulnak meg. Ilyenkor jön képbe az RLI vészjelző eszközök lehetősége, hogy ha szükség van, akár segítsünk a szeretteinken, vagy akár saját magunkon!

Főként idősebb személyek részére ajánljuk még az RLI vészjelző eszközöket. Miért is? Az idős emberek három alapvető problémával szembesülnek a mindennapokban: a magányossággal, egészségügyi problémákkal, valamint kiszolgáltatottságuk miatt bűncselekmények célpontjaivá válhatnak. Egy idős embernek, a veszélyek nagysága ugyan olyan hatalmas tud lenni, mint egy gyermeké, csak a veszély típusa más. Egy nagyszülő fontossága ugyanúgy érték egy családnak, régi barátoknak, régi nagy szerelmeknek, mint egy gyermek, hiszen nekik köszönhetik az új generációk létét. Tiszteletből fontos, hogy ,,meglovagolva” az új technikákat, lehetőségeket, hogy minél jobban tudjuk védeni az idős személyeket. Védjük, hogy ne úgy találjunk rá, elveszve, sérülten, amikor már akár késő! Érezze az idős személy, hogy figyelve van, és mindig ott vagyunk idézőjelben a háta mögött, mint egy támasz, és ha jelezz, hogy akár baj van, mi mozgósítunk minden olyan lehetőséget, ami akár növelni tudjuk a lehetőséget, hogy ne történjen tragédia, kár. Hiszen az élet, a legnagyobb érték! Segítsünk másokon, segítsünk magunkon! Adjunk lehetőséget, a nagyobb tragédiák csökkenésére!  Ilyenkor jön képbe az RLI vészjelző eszközök lehetősége, hogy ha szükség van, akár segítsünk a szeretteinken vagy akár saját magunkon!

Termékeinket nagyon ajánljuk a szív – érrendszerrel küzdő beteg személyek részére! Hiszen a baj, bármikor jöhet, ebben az esetben!

Röviden, tömören a küldetésünk, hogy akár SEGITSÜNK és legnagyobb büszkeségünk, ha megtudjuk, hogy segíteni tudtunk! Ha már egy ember életét megmenthettük, akkor már érdemes volt létrehozni az RLI vészjelző eszközöket (RLI watch készülék és az RLI vészjelző eszköz)!

Szeretne többet megtudni?