Szolgáltatásaink

Érezze biztonságban szeretteit, családtagjait, gondoskodjon a biztonságukról! Az RLI Watch és az RLI vészjelző eszköz megnevezésű szolgáltatásunk alappillére a biztonságérzet nyújtása, és a mielőbbi segítségnyújtás lehetősége. 24 órás diszpécser szolgálat vagy SMS szolgáltatás vészhelyzetben megbízható eszközökkel. Szolgáltatásunk nem csak időseknek, de gyerekeknek, serdülő, tinédzser fiataloknak, akik "lázadnak a rendszer ellen" is kiváló választás lehet, hiszen a mai rohanó világban mindenki számára fontos szeretteink biztonsága.

Szolgáltatásainkról személyesen partner üzletünkben kaphat tájékoztatást!

"Az életből csak egy van, nem lehet újra kezdeni…"

Válassza a megbízható lehetőséget az RLI watch vészjelző órát!

Válassza a garantált minőséget!

* diszpécserszolgáltatás külsős partner cég végzi, ahol nagy részben egészségügyi és mentős vagy volt mentős munkatársak dolgoznak. Partner cég non – stop üzemelteti a diszpécserszolgáltatást, hiszen a baj, bármikor jöhet. Cégünk részben kizárólagos szerződésben áll a partner céggel! Tájékoztatás nem teljeskörű!

Tájékoztatás: szolgáltatás típusát, a szerződés (megrendelés) pontjaiban olvashatja. Jelenleg nem minden szolgáltatás elérhető, ez végett a szerződéskötésnél (megrendelésnél), tanulmányozza át, hogy Ön, melyik szolgáltatásokkal vette igénybe az eszközt és melyik szolgáltató céggel. Ajánlott szolgáltatás havi ára: bruttó 7.900 Ft. A tájékoztatás nem teljeskörű.

Szeretne többet megtudni?