Tájékoztatás

Tájékoztatjuk az rliwatch weboldal olvasóit, hogy szolgáltatásaink nem minden eszköz használónak elérhető, mindig a szerződésben leírt szolgáltatást kapja a használó (vagy vásárló), ez végett, ha olyan szolgáltatást olvas, ami Önnek nem elérhető, hívja a kapcsolat menü pontot és érdeklődjön, hogy a szolgáltatás már elérhető-e, és amennyiben igen, és igényt tart rá, várjuk megkeresését az új szolgáltatás aktiválásához!

A weboldalon elhelyezett képek, csak illusztrációk! Fontos tény, hogy az eladó cég, sem a Magyarországi forgalmazók, sem anyagi, sem büntetőjogi felelősséget nem vállalnak, semmilyen kár után, az RLI eszközt, mindenki saját felelősségre használja, hiszen az RLI Watch csak egy lehetőséget tud biztosítani, de nem garancia! Más cégek akik garanciát vállalnak, azok megtévesztik vélhetőleg vásárlóikat, mikor meg kár érne bárkit és ezt szóvá tennék, vélhetőleg eltűnnének, vagyis próbálnának eltűnni, magyarázkodni és ,,mosni kezeiket"!

Cégünk nem szeretne olyan dolgot ígérni, amiben Önt megtévesztenénk, nekünk az Ön bizalma mindennél fontosabb! Óvatosan, a mindent ígérő ,,csodabogár" cégekkel, sajnos ezek a cégek jönnek és gyorsan mennek, ha baj van...

Tisztelettel: RLI WATCH TEAM

A tájékoztatás nem teljeskörű!

Szeretne többet megtudni?